logokid

LOSAN е една от най-бързо развиващите се испански марки за деца.Продава се успешно в над 40 страни в целия свят и е представена на българския пазар повече от 10 години.
Колекциите на LOSAN са цветни, забавни и пълни с настроение!
Мотото на марката е „LOSAN- щастлива мода от Испания”!

befado_logo
Befado най-качествените и най-удобните обувки за вашите деца.
Изключително богат асортимент от детски обувки, а анатомичното им ходило ги прави идеалния избор за всяко детско краче.
Бефадо е полска марка, чийто производител прави над 80 години детски обувки.Производството им е съсредоточено изцяло в Европа и марката многократно е награждавана със сертификата ”Здрави крака”.

Rewon

REWON е полска марка, специализирани в производството на памучни чорапи и чорапогащи. Продуктите на REWON са изработени от Египетски памук „МАКО” – най-високото качество на памук. Допълнителните съставни елементи – Ликра и Еластан нишки, гарантират, че формата на изделията да не се променя дори след многократно пране. Чорапите REWON се отличават с оригинален дизайн и неповторими разцветки. Специализирани са в произодството на памучни чорапи, качествени детски чорапогащи, детски чорапи, детски модерни чорапогащи, детски клинове, чорапи от памук ажур, вискоза ажур, чорапи с 3D картинки, чорапи с антимикробна защита SANITIZED
Изключително меки и еластични са, благодарение на потапянето им във вани с алое вера. За най – малките REWON предлагат специална  безшевна технология в областта на пръстите. Компанията има сертификат ОЕКО ТЕКС Стандарт 100, който гарантира най-високото качество на използваните материали.